Underhållande enkät.

Publicerad 14.03.2014 kl. 09:40

Jag vet att ingen läser min blogg (förutom du mamma, tack!), men nu skulle jag gärna få lite kommentarer.

Är du - eller känner du nån som är - frånskild, har delad vårdnad om barnen, och betalar underhåll?

Om så är fallet, hur mycket betalar du/hen per barn i månaden?

Jag har nu betalat 250€/barn sen hösten 2012. Det gick ok i början, men nu börjar det gå jävligt jämnt ut. I.o.m. att jag har barnen vartannat veckoslut är jag oftast (varje gång i fjol) helt ledig varannan veckas fredag, plus veckoslutet. Det betyder att jag jobbar bara fyra dagar dom veckorna, och dom andra veckorna 5 (ibland 6) dagar.

Mina inkomster sjönk med mer än 5% i fjol. Hyran har stigit från 566€ till 635€ på 1 år och 9 månader!

Jag hämtar barnen från Lovisa och skjutsar dom tillbaka så gott som varje gång det ska "bytas barn".

Minimiunderhållet är 153,66€/barn. Då jag har frågat runt bland bekanta verkar det som att en ganska vanlig summa är 170€/barn. Mitt ex. föreslog 250€, och jag gick med på det utan utredning, nu är jag i pisset.

 

Jag har sagt upp hyreskontraktet till bandets övningsrum, på det viset sparar jag 60€ i månaden. Nästa steg blir att flytta till en mindre lägenhet. Då vi är hos mej sover dom i min säng i sovrummet i min 48m2 lya, och jag på soffan i vardagsrummet. Dom vill ha ett eget rum, men det finns ju inte större lägenheter som också har lägre hyra, så det lutar mot en 25m2 i Gammelbacka.

Satansjävlapengaskithelvete.

h. Tacksam för svar

Formica Rufmas Formica Rufmas
Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:
Själva summan var helt och hållet ditt eget förslag, så lägg av med lögnerna. Du kunde ha varit reko och pratat med mig istf att hänga ut allt på nätet, var det inte dealen att vara hyfsade och trevliga :( Vi får hitta på några nya överenskommelser, ser det ut som.
Ditt ex15.03.14 kl. 18:14
Barnatillsynsmannen sa: "Här är vad "ditt ex." har föreslagit, du kan godkänna det och skriva under, eller välja att ha myndigheterna att räkna ut underhållssumman." Den nya sänkta summan var dock mitt förslag.
17.03.14 15:40
Men det är ju fullständig palt, jag föreslog absolut ingenting till avtalet. :D det här är ju bara dumt. Du kunde ju RINGA MEJ OM DU HAR ETT PROBLEEEEEM :P har böjt mej avig och sidlänges för att allt ska passa dina tider och villkor. Bläh.
I am not the enemyyyy17.03.14 kl. 18:37