Tankens kraft

Publicerad 15.11.2013 kl. 22:23

Från och till känner jag mej inspirerad och skriver nån rad, sen tar idéerna ofta slut. Ibland lyckas jag dock få ihop tillräckligt material så det räcker till en sångtext.

Sen i våras har vi - BOC - spelat en sång där texten handlar om första gången mina barn besökte Muminvärlden. Jag råkade nämna det åt dom i dag, och dom ville höra den. Lillasystern tyckte att den var dålig, och jag tror inte att den förstfödde gillade den heller, men sen översatte jag texten till svenska, och dom förstod nästan alla mina små vinkar; great minds think alike :D

Kom till Punainen Pantteri nästa veckas lördag, 23.11, så får du höra den live. Vi kommer också att framföra EP:ns sista låt live för första gången. Så här låter studioversionen: (det här är alltså inte muminlåten, den har inte bandats in "på riktigt" än).

 

Formica Rufmas Formica Rufmas
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver: